Scroll Top

Vila Palma

Vila Palma sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 23 osobe. Vila je smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal. Sama blizina pješćane plaže vilu ćini posebnom zbog toga što njeni gosti imaju neposredan odnos s morem.

Apartmani: gosti mogu birati između 6 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i plažu ispred vile.
Svi smještajni kapaciteti vrhunski su opremljeni i sadrže TV – SAT, priključak na internet i klima uređaj.

Vila Palma osobito je pogodna za goste koji žele savršen mir i privatnost, ali i žele otići na izlete na samom otoku, otočkom arhipelagu, kopnu ili nekom od mnogobrojnih nacionalnih parkova ili parkova pirode (NP Kornati, NP Krke, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telaščica).

Pristup vili: pristup vozilima do objekta odličan, garantirano parkirališno mjesto za sve goste vile, dobra prometna povezenost javnim prijevoznim sredstvima.

Sadržaji u vili:
 roštilj, plažni objekt na samom ulazu u vilu sa osvježavajućim pićima, sladoledom, toplim sendvičima te trafikom sa dnevnom štampom.

Dodatne usluge i oprema: dječji krevetić, mašina za pranje rublja, pegla, čišćenje i pospremanje kod svake promjene gosta ili po potrebi, dogovorno.

Ponuda hrane: polupansion za goste vile Krune i vile Palme (doručak i večera) u klimatiziranoj sali kapaciteta 40 gostiju u vili Kruni. U ponudi su više menija koji gosti mogu odabrati prema želji.

Plaže: udaljenost plaže od objekta je 10 m, a sama plaža je pješčana i seže do samog objekta.

Pogodnosti položaja: udaljenost od centra je 50 m, trgovine s namirnicama 2,5 km, ljekarne 2,5 km, ambulante 2,5 km, mjenjačnice 3 km, benzinske postaje Preko – otok Ugljan 26 km.

SADRŽAJI

Besplatan parking

Besplatan Wifi internet

Blizina plaže

Mogućnost doručka/ručka/večere u objektu Vila Kruna

APARTMANI

Clear Filters
Apartman A10 (A2+1)
Apartman A10 (A2+1)

Više informacija

Apartman A11 (A2+1)
Apartman A11 (A2+1)

Više informacija

Apartman A12 (A2+1)
Apartman A12 (A2+1)

Više informacija

Apartman A13 (A4+1)
Apartman A13 (A4+1)

Više informacija

Apartman A14 (A4+1)
Apartman A14 (A4+1)

Više informacija

Apartman A15 (A4+2)
Apartman A15 (A4+2)

Više informacija