Scroll Top

Vila Kruna

Vila Kruna sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 30 ljudi. Vila je prva u nizu, smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal. Okružena vrtom s bogatim mediteranskim raslinjem, boravak u vili čini posebno atraktivnim. U sklopu vrta  nalazi se bazen sa rasvjetom.

Apartmani: gosti mogu birati između 7 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i vrtom oko vile. Svi smještajni kapaciteti vrhunski su opremljeni i sadrže TV – SAT, priključak na internet, klima uređaj te frigo box kapaciteta 40 l u zajedničkoj prostoriji.

Vila Kruna osobito je pogodna za goste koji žele savršen mir i privatnost, ali i žele otići na izlete na samom otoku, otočkom arhipelagu, kopnu ili nekom od mnogobrojnih nacionalnih parkova ili parkova (NP Kornati, NP Krke, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telaščica).

Pristup vili: pristup vozilima do objekta je odličan, garantirano parkirališno mjesto za sve goste vile, dobra prometna povezenost javnim prijevoznim sredstvima.

Sadržaji u vili: otvoreni bazen s rasvjetom, nekoliko roštilja u nadkrivenom prostoru,vanjska nadkrivena tenda za jelo i druženje,  dječje igralište u samom vrtu vile, bar, fitness prostor sa spravama za vježbanje. Na samom ulazu u vilu nalazi se bar sa različitim pićima, koktelima, sladoledom i dr.

Dodatne usluge i oprema: dječji krevetić, mašina za pranje rublja, pegla, čišćenje i pospremanje kod svake promjene gosta ili po potrebi, dogovorno.

Ponuda hrane: polupansion za goste vile Krune i vile Palme (doručak i večera) u klimatiziranoj sali kapaciteta 40 gostiju. U ponudi su više menija koji gosti mogu odabrati prema želji.

Plaže: udaljenost plaže od objekta je 20 m, a sama plaža je pješčana sa betoniranom obalom i prirodnim hladom.

Pogodnosti položaja: u centru prvi red do mora, trgovine s namirnicama 2 km, ljekarne 3 km, ambulante 3 km, mjenjačnice 3km, benzinske postaje Preko – otok Ugljan 25 km.

SADRŽAJI

Besplatan parking

Besplatan Wifi internet

Vanjski bazen

Blizina plaže

Igralište za djecu

Mogućnost doručka/ručka/večere

APARTMANI

Clear Filters
Apartman A2 (A4+1)
Apartman A2 (A4+1)

Više informacija

Apartman A3 (A4+1)
Apartman A3 (A4+1)

Više informacija

Apartman A4 (A2+1)
Apartman A4 (A2+1)

Više informacija

Apartman A5 (A4+1)
Apartman A5 (A4+1)

Više informacija

Apartman A6 (A2+1)
Apartman A6 (A2+1)

Više informacija

Apartman A7 (A8+1)
Apartman A7 (A8+1)

Više informacija

Apartman A8 (A2+1)
Apartman A8 (A2+1)

Više informacija